maanantai 23. syyskuuta 2013

Matkustaminen on kyllä aina väsyttävää. Sunnuntai meni käytännössä kokonaan reissaamisessa kun päivällä lähdettin ja koko päivä tehtiin lähtöä pakkailujen yms touhun parissa. Myöhään illalla saavuin Italian Toscanaan, Montecatini Terme-kaupunkiin. Paikka on entuudesta tuttu, täällä on asuttu vuosittain Giro di Toscanan aikaan. Vuonna 2004 asuin alueella Praton kaupungissa ja silloin tuli myös pyörähdettyä usein täällä suunnalla.

Hotelli on hyvin perinteinen italialainen vanha hotelli: huoneista kuuluu läpi ja kaikki on hyvin pelkistettyä.  Siinä oikeastaan hyvin tiivistetysti mielipiteeni. Ensimmäisenä yönä pääsin nukkumaan vasta klo 24 jälkeen kun viereisessä talossa pidettiin tanssit ja musiikki pauhasi täysillä. Edes korvatulpat eivät pitäneet meteliä poissa vaan kaikki kuului läpi. Karseeta. Ihan jännittää miten ensi yön kanssa käy: tiistaina pitäisi kuitenkin ajaa MM-tempo ja uni olisi hirmuisen tärkeää. Jos jotain positiivista: onneksi pauhu loppui klo 24 eikä 04.... Aion kyllä hakea apteekista vielä varmuuden vuoksi toisenkin parin korvatulppia.

Ruokahan on hyvää, sen nämä italialaiset osaa paikassa kuin paikassa. Pastaa ahdetaan nyt napaan tiuhaan tahtiin polttoaineeksi kisoja varten. Tempon reittiä ei päästy tutustumaan, sillä järjestäjät ilmoittivat italialaiseen tyyliin vasta torstaina että lauantaina aamupäivällä pääsee tutustumaan reitille. Kaikki matkasuunnitelmat oli jo tehty ja tosiaan sunnuntaina vasta olin perillä. Nyt menee sitten ihan "ummikkona" ajo läpi, mutta sen verran olen tutkinut reittiä kartalta, että tiedän siellä olevan jos jonkinmoista mutkaa ja käymme jopa pyörähtämässä Firenzen Duomon edessä. Toivotaan, että on leveää tietä. hyvää pintaa ja selkeästi merkittyä. Eipä toki ole ensimmäinen kerta kun menen aika-ajoon tutustumatta reittiin. Kovaa pitää joka tapauksessa mennä.



Säät on kesäisen lämpimät ja lämpöä riittää tuleville päivillekin. Kyllä kelpaa! 

Huomenna sitten mennään! Klo 14:52 virallinen starttiaika, lähemmäs 50 osallistujaa päässyt mukaan. :) Nyt ei auta muu kuin nostaa jalat ylös ja lepäillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti