maanantai 9. syyskuuta 2013

Leiri on potkaistu käyntiin ja ensimmäiset lenkit ajettu. Tässä vaiheessa kautta, kun arvokisoihin ja kauden päätökseen on enää pari viikkoa aikaa, treenaamisella ei oikeastaan saada enää kuntoa nostettua, vaan keskitytään enemmänkin hiomaan kauden aikana tehtyä työtä ja tekemään viimeistelyt huolella. Liikutaan erittäin herkällä treenijaksolla, jossa täytyy tietää mitä ja miksi tehdään. Turhalla höseltämisellä ja suunnittelemattomalla nykimisellä voi saada pilattua hyvänkin kunnon.



Positiivista saada teiltä lukijoilta viestiä ja ideoita aiheiksi! Mielelläni otan vastaan lisää kysymyksiä joihin vastailla ja joista saada lisää aihetta blogiin. :) Lupasin siis kertoa Bemer-kokemuksistani. Tämä aihe osui juuri oikeaan hetkeen, sillä olen käyttänyt Bemer-hoitoa todella tiuhaan viime aikoina. 
Tutustuin Bemer-hoitoon ensimmäisen kerran reilu pari vuotta sitten odottaessani toista lastani. Vaikka hoitomuotoa ja laitetta minulle esitellyt henkilö oli vanha tuttuni, olin todella skeptinen. En millään voinut uskoa kaikkia hoidon lupaamia vaikutuksia: stressi vähenee, keho ja mieli rentoutuu, maitohapot poistuvat, kivut vähenevät ja poistuvat, unen laatu paranee yms yms. Olin varma, että nyt minua vedätetään. Päätin kuitenkin kokeilla. Odotus oli siinä vaiheessa, että vatsa painoi todella paljon ja minulla oli melkoisia kipuja. Istuskelin 8min matolla, mitään ei näkyvästi tapahtunut. Mutta kun nousin ylös, kipu oli poissa! Siinä vaiheessa en enää miettinyt sekuntiakaan, vaan hankin laitteen ja olen tuosta päivästä asti käyttänyt Bemeriä monipuolisesti.
Suurin ensikertalaisen epäilyksiä herättävä asia Bemerissä on juuri se, ettei siinä tapahdu näkyvästi mitään. Se, jolla on jokin ongelma, henkinen tai fyysinen, huomaa vaikutuksen jos ei heti niin seuraavana yönä/päivänä. Suurin osa matolla käyneistä kertoo ensimmäiseksi huomioksi sormien ja varpaiden kihelmöinnin. Tämä johtuu siitä, että verenkierto aktivoituu ja yleisesti veri kulkee heikommin sormen- ja varpaiden päissä, joten aktivoitunut verenkierto huomataan. Hoitoajaksi riittää 8min, niin uskomattomalta kun se kuulostaakin! Tällä hoitomäärällä verenkierto on aktiivisempi kolmen päivän ajan! Pidempäänkin aikoja voi olla, näissä asioissa osaa auttaa hoitoa tarjoava henkilökunta, kouluttaja tms. Kuten mikä tahansa hoito, säännöllisesti käytettynä saa parhaat tulokset. Ja kun kerran toteaa, että homma toimii, löytyy 8min arjesta omaan hyvinvointiin varmasti,
Enimmäkseen käytän Bemer-hoitoa parantaakseni palautumista kovasta treenistä. Uni todellakin syvenee ja maitohapot liikkuvat vilkkaammin pois kehosta. Kovan treenin jälkeisiä lihaskipuja on nyt vähemmän. Myös lapseni ovat makoilleet kanssani matolla ja seuraava yö on nukuttu ilman yöheräilyjä. Nenän tukkoisuus, pääkivut yms. poistuvat Bemerillä, mutta olen huomannut myös että "kutkutteleva" flunssa puhkeaa hoidon jälkeen, eli kuona-aineet tosiaan lähtee liikkeelle. 
Tänä kesänä olen käyttänyt Bemeriä erityisen paljon. Giron jälkeen tein palauttavalla viikolla extra-paljon Bemer-hoitoja. Heinäkuussa Saksan kisoissa kaatumisen jälkeen käytin Bemeriä haavojen parantamiseen ja poikkeuksellisesti haavat paranivat nyt todella nätisti, ns hilseillen pois. Paranemisen etenemisen huomasin parhaiten siinä, että matolla käynnin jälkeen haavakohtia kutitti aivan hillittömästi. Nyt viime viikot olen käyttänyt Bemeriä lähinnä palautukseen.

Bemer sopii tosiaan kaikille vauvasta vaariin. Täytyy vain tietää mitä ohjelmaa käyttää. Bemer on lääketieteellisesti testattu ja hyväksytty, eli se on oikea hoitomuoto. Asiakkaanani on ollut paljon eri vaivoista kärsiviä ja hoidon tulokset ovat hämmästyttäviä. Paras tapa uskoa asia on todeta se itse niin kuin minulle kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti